Papanasi din iaurt

Ingrediente: Un iaurt simplu de 450 de ml sau iaurt cu fructe ( caise sau piersici ), gris de grau, sare si zahar.

Mod de preparare:  Se pune iaurtul intr-un vas pe plita de aragaz, se adauga un varf de cutit sare si o lingura de zahar sau dupa preferinta. Cand iaurtul incepe sa dea in clocot, se adauga gris in ploaie amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se obtine un preparat moderat ca si consistenta care se lasa sa se raceasca. Intre timp, sfaramam biscuitii simpli sau prajim putin pesmet cu nuca macinata in care adaugam un zahar vanilinat. Cu o lingura umezita in apa rece, luam din amestecul de gris si facem galuste pe care le punem peste pesmetul pregatit.

Indiferent ca se consuma calzi sau reci, imediat sau peste cateva ore, avantajul acestei retete este ca raman la fel de gustosi si de moi, iar copiii ii vor consuma cu placere.

 POFTA BUNA! T3T3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s